Games closes randomly

try to setup your directx to "directx9"
I have the same problem when my directx is in 11 and that solved
Along with the other problems I also now have this one.

Seriously I'm thinking of just giving up until the next league. The game is unplayable except in 5 minute intervals.

Come on GGG fix the game, fix the game, fix the game, fix the game.
Same thing here. "Error - needs to close" or something to that effect. Can't get through the Vaal temple area.
This has started happening to me as well, seems to be way more frequent as of late, though.


"
Faulting application name: PathOfExile_x64Steam.exe, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x5be21189
Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x000001b75197ad60
Faulting process id: 0x33b8
Faulting application start time: 0x01d478c646c855cd
Faulting application path: E:\Steam Library\steamapps\common\Path of Exile\PathOfExile_x64Steam.exe
Faulting module path: unknown
Report Id: 484c921b-9ff5-4031-b370-4ddd0556fa93
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:




This just looks like a bug GG has accidentally introduced, and will probably be a tough one to track down.
Just had this when attempting to open a Sulphite chest in Act 9 The Foothills. Games closed upon character reaching the chest. No error message.

Checked client.txt log file in Steam>steamapps>common>Path of Exile>logs and the following is noted for the time of the crash.

2018/11/24 19:14:15 15696468 c97 [DEBUG Client 816] Got Instance Details from login server
2018/11/24 19:14:15 15696468 cb4 [INFO Client 816] Just before calling client instance session
2018/11/24 19:14:15 15696468 d6 [INFO Client 816] Connecting to instance server at 78.129.212.143:6112
2018/11/24 19:14:15 15696500 15e [DEBUG Client 816] Connect time to instance server was 16ms
2018/11/24 19:14:16 15697578 86b [DEBUG Client 816] Joined guild named Spicy Boiz with 4 members

Weird!
I have new computer for 2 weeks and thought it were corrupted drivers or something. I made already completely clean reinstall of windows but it still keeps crashing. Today it was like 5 times. Often sound starts to be choppy but playing is fine, sometimes it freezes but will eventually run again but otherwise lag for a few seconds and either "unexpected disconnection occured" or crashes to desktop and thats it. Very frustrating during labyrinth I must say.

Windows 10 64bit
Ryzen 2600
GTX 1060
16 Gb RAM
Still happening. Would be nice if GGG would say something. Going to have to stop playing because of this.
The game ran fine yesterday however today I am getting kicked to desktop with no error every 10-15 minutes.
same here game closes randomly with no error
feelsbadman closing without error since 3.0 #cantfix

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info